Fraude emails Aangifte

Ontvangt u e-mails van vennimincasso.nl of vannimincasso.nl?

debiteurentevredenheid

Reactie van een debiteur

Tevredenheidsonderzoek

Tevredenheidsonderzoek voor opdrachtgevers en debiteuren

OthoOnline met Ideal

Nieuwe Dossieronline voor opdrachtgever en debiteur

Certificaat ISO 9001:2015

Na het positieve advies is nu ook het nieuwe certificaat een feit.

Samenwerking Vannim Incasso en Kindenscheiden.nl

Van scheiden worden mensen in de meeste gevallen niet rijker. Waar de echtelieden eerst gezamenlijk een aantal kosten droegen, moeten ze nu ineens kosten voor bijvoorbeeld huur alleen ophoesten. Ook het proces van de scheiding kost vaak aanzienlijk veel geld. Een behoorlijk aantal mensen komen ongewild in de schulden terecht.

Vannim Incasso is een expert in schuldreductie en incasso. kindenscheiden.nl heeft jarenlange ervaring met het begeleiden van ex-partners bij een echtscheiding. Vandaar dat zij zijn gaan samenwerken. Kindenscheiden werkt ook op basis van gesubsidieerde rechtsbijstand, waardoor ex-partners voor een relatief klein bedrag hun echtscheiding kunnen regelen. Vannim Incasso ondersteunt ex-partners bij regelingen voor terugbetaling van hun schulden.

Vannim Incasso en Kindenscheiden.nl zijn ervan overtuigd dat hun samenwerking zal resulteren in een beter aanbod voor scheidende ex-partners die in de geldproblemen zijn gekomen.

Corona

Openingstijden Vannim Incasso Amersfoort

Wat u nog niet wist over het treffen van een betalingsregeling

Heeft u ook wel eens te maken met schuldenaren die een betalingsregeling willen treffen omdat zij uw factuur niet in één keer kunnen betalen? Wat houdt dit in? Bent u verplicht om een betalingsregeling te treffen? Hoe treft u een betalingsregeling? En wat als uw schuldenaar de betalingsregeling niet nakomt?